In WOC Veluwse Heuvel hebben de witte kale flexibele wanden in de activiteitenruimte vandaag een nieuwe look gekregen. Hiervoor kreeg het WOC een mooie gift van de Bedrijvenkring Nunspeet. Eric Davidson van Creative Builders ontwierp 2 wanden in de stijl die past bij het wijkontmoetingscentrum. Vanaf de entree In de eerste activiteitenruimte is de groene wand met de Heuvel te zien. Vanaf de entree valt hier ook direct het oog op. In de tweede activiteitenruimte heeft de wand de sfeervolle look gekregen van een fotowand met foto’s van oud Nunspeet. De foto’s en deze stijl passen goed bij de foto die op de wand in de grote zaal is geplakt (zwembad De Tol in de jaren 70).
De aanwezigen reageerden verrast op de vernieuwde look van de 2 ruimtes.

Bedrijvenkring Nunspeet en Eric, hartelijk dank voor het mogelijk maken van deze metamorfose. Wij zullen er veel plezier van beleven.