KinderBijbelClub “De Verborgen Schat” Woensdagmiddag de oneven weken 14.30 – 16.00 uur. 

Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren, te zingen en te knutselen en om samen met andere kinderen gezellig bij elkaar te zijn? Kom dan samen met je vrienden naar onze club! We vinden het heel gezellig wanneer jij ook komt. Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Lijkt het je leuk? Tot gauw J!

www.deverborgenschatnunspeet.nl

Bingo voor alle buurtkinderen

Dinsdag 22 oktober van 14:00-15:30 uur kunnen de buurtkinderen meedoen met de bingo en geweldige prijzen winnen. Doe je mee? €3,- p.p. Je hoeft je niet op te geven. Neem je nog meer buurkinderen mee? Tot de 30ste!

Knutselmiddag

Donderdag 24 oktober van 14:00-16:00 uur kun je bij het WOC komen knutselen. Kosteloos de mooiste dingen maken. Zin in?! We zien je graag. Tot dan!

Dutchtuber-avond

Hey allemaal,

Vanwege het grote succes van de “Dutchtuber-avond” in de maand mei staat er weer een avond gepland! Op vrijdagavond 8 november 19:30-21:00 uur voor jongeren vanaf 8 jaar. Er is ook wat te halen: leuke foto en handtekening van dé enige echte Dutchtuber. De popcorn en frisdrank staat natuurlijk ook weer klaar. Leuk als jij erbij bent! 

Pakjes van Sinterklaas

Kom jij op zaterdag 7 december een pakje halen in het WOC? De sint heeft ook aan ons gedacht en wil jou graag verrassen met een klein cadeautje. Kom je ook? wij zorgen voor wat lekkers.