PERSBERICHT

1 juli 2021:

 

Bijeenkomsten voor mensen met een laag energieniveau

Ben jij tussen de 25-35 jaar en zou je graag in contact komen met mensen van jouw leeftijd, maar heb je daar een te laag energieniveau voor? Dan is dit misschien wel iets voor jou.

Binnenkort start er een groep voor mensen met een laag energieniveau en prikkelgevoeligheid ten gevolge van bijvoorbeeld ME/CVS, de ziekte van Lyme, COVID-19 en Fibromyalgie. Je kunt een gesprek met elkaar voeren en ervaringen uitwisselen.

We willen op deze ochtenden en middagen ook af en toe gastsprekers uitnodigen, workshops organiseren of bijvoorbeeld een high-tea houden. De activiteiten zullen uiteraard afgestemd worden op het energieniveau en de interesses van de deelnemers. De bijeenkomsten zullen starten op de zaterdagochtend zodra er genoeg aanmeldingen zijn.

De bijeenkomsten zullen in een kleine groep plaatsvinden in WOC de Binnenhof. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar binnenhof@wocnunspeet.nl met als onderwerp ‘Bijeenkomsten laag energieniveau’. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Tot ziens in de Binnenhof!

 

WOC de Binnenhof

nadia.wentzel@znwv.nl

Binnenhof@wocnunspeet.nl

Colijnstraat 78

8072 AW Nunspeet