Alle jongeren Verzamelen!

Janet en Lineke  zijn blij om jullie te mogen verwelkomen bij “de activiteiten” voor de jeugd.

Denk aan een spannende film, een you-tube avondje en  een spetterend darttoernooi met prijsjes. Opgeven kan tot 2 dagen van tevoren.

Vrijdag 19 april 19.00-21.00 Darttournooi met mooie prijzen. De chips en frisdrank staat voor jullie klaar. Laat je het ons weten als je erbij bent? Dit kan tot 11 april, 1 consumptie gratis. €3,-

Vrijdag 17 mei 19:00-21:00 uur Youtube avond met chips en fris incl. handtekning van Dutchtuber. €3,-.

Vrijdag 14 juni 19:00-21;00 uur Filmavond Black Panther met popcorn en chocolademelk of cola. We horen graag vóór 7 juni of je erbij bent.

See You!

Groetjes, Janet en Lineke

Schilderworkshop

Woensdag 15 mei van 14:30-16:00 uur kunt u/jij deelnemen aan een schildersworkshop. U of jij hoeft er niet voor te kunnen tekenen. Onder begeleiding kunt u/jij een eenvoudig onderwerp schilderen met acrylverf. Iedereen kan schilderen, ervaar het zelf!

Kosten 7,50 euro inclusief materialen. Laat u/jij ons weten of je er bent?

____________

Workshop: Juuls van huis naar thuis 

Dinsdag 4 juni van 19:00-21:30 uur biedt Juliët Apperlo van Juuls van huis naar thuis een workshop aan voor iedereen die meer wil weten of verschillende interieurstijlen en trends. U gaat zelf ook aan de slag met het maken van een moodboard. Kosten zijn €7,50 p.p.

Opgeven kan tot 31 mei (min 3 pers./max 7 pers.) Hartelijk welkom!

 

Actief en gezellig programma op donderdagmiddag  

Van 14.00 tot 15.30 uur kunt u deelnemen aan een activiteit die elke week weer anders is. Van harte welkom!

Donderdag  11 april

sjoel competitie, €3,50 inclusief koffie/thee. Heeft u zin om gezellig een middag te sjoelen? We reiken deze middag aan de winnaars ook een prijs uit. Zin om mee te doen? Dit horen wij graag voor dinsdag 9 april.

Donderdag 18 april

Paas bloemstuk maken. Gelieve zelf een bakje of schaal meenemen. Zin om mee te doen? Dit horen wij graag voor dinsdag 16 april. €5,- inclusief materialen en koffie/thee.

Donderdag 25 april

Koningsdag middag voor jong en oud. Deze middag kan er een broche gemaakt worden door jong en oud. Voor de jongeren zijn er nog meer knutsel mogelijkheden zoals bv een kroon maken. Wij serveren een (alcohol vrije) oranje cocktail. We hebben oranje hapjes. Ook kunt u naar diverse defilés kijken van Soestdijk.

We hopen deze middag samen met jou/u door te brengen. Graag even laten weten voor dinsdag 23 april. €4,- voor de gehele middag

Donderdag 2 mei

Filmmiddag jong (10+) en oud. In het kader van Bevrijdingsdag tonen wij deze middag voor jong en oud de film Oorlogswinter. €3,50 inclusief koffie/thee/sap en wat lekkers voor bij de film

Donderdag 9 mei

meezingen met koor Vrouwen van de Kruushoek

Een (aantal) leden van Vrouwen van de Kruushoek komt deze middag samen met ons zingen

Heeft u zin om mee te zingen of alleen te luisteren?

U bent van harte welkom. Opgeven is niet nodig.

Donderdag 23 mei

Bloemschikken.Gelieve zelf een bakje of schaal meenemen. Zin om mee te doen? Dit horen wij graag voor dinsdag 21 mei. €5,- inclusief materialen en koffie/thee.

Donderdag 6 juni

Pinkster High Tea. Deze middag serveren wij diverse zoete en hartige hapjes met verschillende smaken thee. Trek gekregen? Wilt u zich dan opgeven voor dinsdag 4 juni. Kosten €5,50

Donderdag 20 juni

Met de benen omhoog. Deze middag gaan we actief zit gymnastiek doen. Ook zin om in de benen te komen? U hoeft zich niet van te voren op te geven. Kosten €3,50 inclusief koffie/thee en iets er bij.

Donderdag 27 juni

Bloemschikken. Gelieve zelf een bakje of schaal meenemen. Zin om mee te doen? Dit horen wij graag voor dinsdag 25 juni. €5,- inclusief materialen en koffie/thee.

Broederschap, mannen onder elkaar                                   

Op maandagmiddag is het WOC open voor mannen. Op een ontspannen manier klussen de mannen aan projecten. Mannen onder elkaar geeft een specifieke sfeer die alleen mannen kunnen creëren. Benieuwd? Hartelijk welkom op maandagmiddag van 13:30-15:30 uur. Eigen bijdrage is €3,- per middag i.v.m. materialen ect.

Peuterspeelzaal De Kikkerhof aanwezig in Binnenhof

18 maart en 27 mei 10:15-11:00 uur gymen, 26 april en 28 juni vrijdagochtend 10:15-11:00 uur spelletjes doen en zingen.

Stemmen in de Binnenhof

Donderdag 23 mei kunt u stemmen in de Binnenhof. De koffie staat voor u klaar. Wilt u mee eten om 12:00 uur of 17:30 uur? Kosten €7,50 voor 3 gangen. Laat het ons een dag van te voren weten.