Welkom bij wijkontmoetingscentrum Binnenhof

Het WijkOntmoetingsCentrum wil een bruisend centrum zijn. Een ontmoetingsplek voor de burger, groot en klein.  Elkaar tegenkomen, samen activiteiten doen, een kopje koffie of een praatje maken. Door deze ontmoetingen kunnen weer nieuwe sociale banden ontstaan of bestaande banden versterkt.

Heb jij behoefte aan contact, heb je hulp nodig of een luisterend oor? Bel ons dan gerust even om een praatje te maken! Wellicht kunnen wij jou ergens bij helpen. 0341727339 (bereikbaar op werkdagen van 10:00-16:00 uur)

De activiteiten in het WOC kunnen georganiseerd worden door de burger uit de wijk, want samen kunnen we meer dan ieder van ons apart. De burger kan zijn/haar kwaliteiten vrijwillig inzetten, zich nuttig voelen en zich binnen het centrum inzetten voor een plezierige woon en leefomgeving voor anderen in de buurt. Samen met vrijwilligers ondernemen ook professionals of andere clubs en verenigingen uit Nunspeet activiteiten.

Het WOC  stimuleert buurtbewoners zelf initiatief te nemen om samen te werken aan een centrum die zijn naam eer aan doet. Zo wordt het centrum een breed gedragen initiatief.

Bezoek        

We zien u graag weer op een van onze locaties. We doen dit graag op een veilige manier. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en u houdt de looproute aan die in het gebouw staat aangegeven. Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en wanneer u klachten heeft die passen bij het coronavirus heten we u weer graag welkom als de klachten afwezig zijn.

Volg ons
U kunt WOC Binnenhof volgen via https://www.facebook.com/ontmoetingscentrum/ . Like de pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en activiteiten.