De volgende activiteiten zijn weer mogelijk, MAAR: u dient zich wel aan te melden voor de activiteiten. U kunt ons bereiken op:  0341727339

Gezelligheid en ontspanning heeft iedereen nodig. Bij ons is daar volop gelegenheid voor. Hieronder vindt u de uitgebreide uitleg per dag en activiteit.  

Bewegen met ouderen

Om de week bewegen met ouderen. Waarvan de 1e week van de maand met fysiotherapeut Van der Meijden. Dit is  gratis.

Laag energieniveau

Start 11 september van 10.00 – 11.30 uur. Wanneer: Elke 2 weken. Kosten: gratis!

Dungeons and Dragonsclub Nunspeet:

Wanneer: Elke vrijdagavond van 19:00-21:00 uur en zondagmiddag van 13.30-15.30 uur

De D&D groep komt weer samen op de vrijdagavond. Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig kom dan gerust eens langs. Heb je vragen, opmerkingen of leuke tips? Kijk eens op onze Facebook https://www.facebook.com/bordspelclubnunspeet/ of neem contact op met bordspellenclubnunspeet@gmail.com 

Broederschap, mannen onder elkaar                                   

Op dinsdagmiddag is het WOC open voor mannen. Op een ontspannen manier klussen de mannen aan projecten. Mannen onder elkaar geeft een specifieke sfeer die alleen mannen kunnen creëren. Benieuwd? Hartelijk welkom op dinsdagmiddag van 14:00-16:00 uur. 

Terrassen

De terrassen zijn open op de dinsdag- en vrijdagmiddag van 13:30-15:30 uur.

Kinderbijbelclub:

Wanneer: vanaf september zal het normale rooster weer worden gevolgd.

Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren, te zingen en te knutselen en om samen met andere kinderen gezellig bij elkaar te zijn? Kom dan samen met je vrienden naar onze club! We vinden het heel gezellig wanneer jij ook komt. Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Geheugenfitness:

Wanneer: Elke woensdagmorgen vanaf 10:00-11:00 uur

De gratis geheugenfitness is een initiatief van steunpunt Mantelzorg Nunspeet, SWN, Interakt contour en Zorggroep Noordwest Veluwe. Tijdens dit uur activeert u het geheugen d.m.v. het ophalen van herinneringen, en diverse geheugenoefeningen. Het is bedoeld voor mensen die merken dat hun geheugen niet meer zo goed werkt als voorheen. Hiervoor kunnen allerlei redenen zijn. Aanmelden is niet nodig. U kunt geheel vrijblijvend kennismaken met de geheugenfitness.

Zoete inval:

Wanneer: Elke vrijdag van 14:30-16:30 uur

Zoals u van ons gewend bent wordt er een lekker hapje en drankje geserveerd. U betaalt alleen het drankje. Tot ziens!

Handwerkgroep:

Wanneer: Start in september; elke woensdagavond 

Tijdens handwerken delen buurtbewoners dezelfde passie: handwerken. Dit kan op diverse manieren: borduren, kantklossen, haken, breien. Je bent van harte welkom! 

Het Sportieve uurtje (start in september)

Elke maandagmorgen van 10.45 uur tot 11.45 uur.
Bewegen zorgt voor soepele en sterke spieren, er is minder kans op valpartijen. Het verbetert ook het evenwicht én uw gezondheid. Bewustwording van bewegen is minstens zo belangrijk.
Loop gerust eens binnen om vrijblijvend een les mee te doen.
Fysiotherapeut Patrick van der Meijden heeft adviezen gegeven ter verbetering van het sportieve uur. Het is nu nog beter. Kom het zelf ervaren.

Bingo (start in september)

Bingo spelen is voor elke leeftijd geschikt. 2x per maand staat bingo op het programma in het WOC. Kosten €3,50 per keer. U kunt zich opgeven bij de informatiebalie van het WOC. Graag opgeven tot twee dagen van tevoren bij de balie.

Inloop bordspellen op tablet (start in september)

De Bordspellenclub Nunspeet komt elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur bij elkaar in het WOC om bordspellen te doen. Zij richten  zich vooral D&D (Dungeons and Dragons). Geïnteresseerd? Kom gerust kennismaken en/of kijk voor meer informatie op de facebookpagina. 

Open inloop:

Uiteraard zijn we op maandag, dinsdag, woensdagmorgen, donderdag en vrijdag ook open op de inlooptijden van 10:00-16:00 uur, woensdag van 10:00-12:00 uur. Even een bakje doen na of vóór het boodschappen doen kan nog steeds en u hoeft zich daar niet voor op te geven. Ook op zondagmiddag zijn we er voor u van 14:00-16:30 uur voor een gezellige middag.

ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN ZIJN (NOG) NIET MOGELIJK TOT NADER BERICHT; ZIE OOK ONZE PAGINA “NIEUWE ACTIVITEITEN” EN DE NIEUWSPAGINA.

Onder voorbehoud van de aanwezigheid van een vrijwilliger: Mamacafé:

Wanneer: In de oneven weken op woensdag 09:30-11:00 uur

Het Mamacafé brengt moeders en zwangere vrouwen bij elkaar voor ontmoeting en uitwisseling van informatie over opvoeding en avies. Samen met je kind ben je hartelijk welkom bij het mamacafé, ook als je papa, opa of oma bent. Het mamacafé zoekt m.i.v. mei nieuwe moeders die het mamacafé willen aansturen. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van het Mamacafé.

Spreekuur Mee Veluwe: nader te bepalen: 

Wanneer: Elke 2 weken in de even week van 10:00-12:00 uur

MEE biedt hulp voor iedereen met vragen (zelfstandig) wonen of samenleven met iemand met een beperking, leren en werken of bijvoorbeeld over regels en geldzaken? Een consulent van MEE kan ook iemand bijstaan in een gesprek met een gemeente, bij een onderzoek of een aanvraag voor een voorziening of zorg.

De eenmalige activiteiten kunt u op de evenementenkalender vinden.