Gezelligheid en ontspanning heeft iedereen nodig. Bij ons is daar volop gelegenheid voor.

Bingo

Dinsdag – Bingo spelen is voor elke leeftijd geschikt. Elke dinsdagmiddag staat bingo op het programma in het WOC. Kosten €3,50 per keer. U kunt zich opgeven bij de informatiebalie van het WOC. Per keer meedoen kan ook. Graag opgeven tot twee dagen van tevoren bij de balie.

Mamacafé

woensdag – Elke even weken op woensdag van 09.30 – 11.00 uur komt het mamacafé samen. Het Mamacafé brengt moeders en zwangeren samen voor ontmoeting, uitwisseling van ervaring en tips. Het is een laagdrempelige manier om elkaar van advies te voorzien. Of je nu (bijna) moeder van een baby bent, of een dreumes, peuter, kleuter, of scholier hebt: je bent, samen met je kind(eren), van harte welkom in het Mamacafé!

In de weken 30 t/m 35 is Mamacafé elke week aanwezig in de Binnenhof.
Leuk voor de kleine buren!

Haken en breien

Woensdag – Elke woensdagavond delen buurtbewoners in het WOC dezelfde passie: handwerken. Dit kan op verschillende manieren: borduren, kantklossen, haken, breien. Kom eens kijken! Van 19:00 tot 21:00 uur bent u van harte welkom. (i.v.m. schoolvakantie is de handwerkgroep afwezig van week 25 /m 35)

 

Kinderbijbelclub

woensdag – Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren, te zingen en te knutselen en om samen met andere kinderen gezellig bij elkaar te zijn?

Kom dan samen met je vrienden naar de kinderbijbelclub! We vinden het heel gezellig als jij ook komt. Op woensdagmiddag in de even weken van 14:30-16:00 uur zijn we in de Binnenhof voor jou. Lijkt het je leuk? Tot gauw! Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Let op: vanaf 17 juli is de KBC
afwezig in verband met vakantie.
Woensdag 11 september start de
KinderBijbelClub weer.

Inloop bordspellen op tablet

Vrijdag – De Bordspellenclub Nunspeet komt elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur bij elkaar in het WOC om bordspellen te doen. Zij richten  zich vooral op bordspellen, deck building games en roleplaying games. Geïnteresseerd? Kom gerust kennismaken.

 

Inloop – De Zoete Inval

Vrijdag – Een extra gezellige inloop! Iedereen is hier van harte welkom voor een gezellig samenzijn.  Er is vaak live pianomuziek en u kunt een drankje bestellen waarbij een hapje geserveerd wordt. Tijden: 14:30-16:30 uur. 

 

Inloop – Speel je spel

Zondag – Kom snel, speel het zondagmiddagspel!Natuurlijk kun je altijd een spelletje spelen bij de open inloop, maar als spelletjes doen echt je ding is kom je naar de spelletjesinloop op de zondagmiddag. Samen monopoly, stratego, rummikub of welk spel je ook maar wilt. We hebben spelletjes staan maar je mag ook je eigen spel meenemen. Meedoen is kosteloos.

Verkoop van sieraden door Nanny’s home made
Op 11 juli van 14.00 – 15.30 uur is Nanny Holstege aanwezig met zelfge-maakte sieraden. Voor een zachte prijs koopt u prachtige exemplaren.
Ook kinderarmbanden zijn te koop. Hartelijk welkom.

Buurtbingo
Vrijdag 19 juli organiseert WOC Binnenhof een buurtbingo. Komt u op vrijdagavond ook bingo spelen met de
buurt? Kaartverkoop start om 19.00 uur. De eerste ronde wordt om 19.30 uur gedraaid. Kosten € 5,- p.p. De prijzen zijn gesponsord door ondernemers uit Nunspeet

Reis om de wereld
Op donderdag 8 augustus gaan wij naar de Beeldentuin in Garderen om de zandsculpturen te bekijken met thema: Reis om de wereld.
We rijden in auto’s naar Garderen.
Tijden: 13.00 – 17.00 uur
Kosten: € 17,50 (inclusief entree, consumptie, vervoer vanaf het WOC)
Opgeven kan tot 1 augustus, er is plek voor 25 personen.
Wilt u mee als begeleider, bent u inzittend verzekerd en hebt u zitplaat-sen in uw auto? Meld u aan bij het centrum.

Optreden Heeren van Nunspeet
Dinsdag 24 september om 19.30 uur
treden de Heeren van Nunspeet op.
Hartelijk welkom om te komen luisteren, de zaal is vanaf 19.00 uur open.

Theeproeverij met 6tea6
Op donderdag 26 september van 14.00 – 16.00 uur kunt u in het centrum genieten van heerlijke verse thee met kleine hapjes. Ondertussen hoort u mooie en waargebeurde verhalen over de herkomst ervan. Hartelijk welkom op onze theeproeverij. Kosten €€7,50. Kijk voor meer informatie over 6tea6 op: www.6tea6.nl

Burendag, koppen bij elkaar

Zaterdag 28 september van 15.00 – 18.30 uur viert WOC Binnenhof burendag met u! Neem zelf een kopje mee en wij vullen het met liefde, koffie, thee, limonade of sap. Ontmoet u (goede) buur en geniet van de hapjes. Win prijzen door mee te doen met het rad van fortuin en maak kennis met de diverse activiteiten die in het centrum georganiseerd worden.
Voor de kleine buren is het ook leuk tijdens burendag:
zoek een mooi plaatje uit het boek en laat je gezicht
schminken. Er is veel keus! De grabbelton staat ook
klaar. Voor de jongelui staat de pingpongtafel en het dartbord klaar. Aan iedereen is gedacht. Helpt u mee organiseren? Het centrum kan ieders talent gebruiken.
Tot ziens tijdens de burendag!

Voor de grote kleine buren

KLEEDJESMARKT

Zit jij op de basisschool en wil je graag
je spulletjes verkopen? Dat kan op de
kleedjesmarkt van Kinderbijbelclub
De verborgen Schat!
Wanneer? Op woensdagmiddag 24 juli
van 13.00 – 16.00 uur.
Waar? Buiten bij WOC de Binnenhof
Hoe doe je het?
– Haal een plaatsnummer bij de infobalie van de Plus (kan vanaf 8 juli)
– Vul je kleedje vanaf 13.00 uur met spulletjes die je wilt verkopen
(geen etenswaren of drinken).
– Voor drinken en lekkers zorgen wij.
– Rond 16.00 uur ruim je alles weer op.
– Natuurlijk mag jij je verdiende geld zelf houden.
Maximaal één kleedje per gezin.

BINGO VOOR ALLE
BUURTKINDEREN
Dinsdag 30 juli van 14.00 – 15.30 uur kunnen buurtkinderen meedoen met
de bingo en geweldige prijzen winnen. Doe je mee? € 3,- p.p. Je hoeft je niet
vooraf op te geven. Neem je nog meer buurkinderen mee? Tot de 30e!