Gezelligheid en ontspanning heeft iedereen nodig. Bij ons is daar volop gelegenheid voor.

Bingo

dinsdag – Bingo spelen is voor elke leeftijd geschikt. Elke dinsdagmiddag staat bingo op het programma in het WOC. Kosten €3,50 per keer. U kunt zich opgeven bij de informatiebalie van het WOC. Per keer meedoen kan ook. Graag opgeven tot twee dagen van tevoren bij de balie.

 

Haken en breien

Woensdag – Vind u het leuk om samen met anderen te breien of te haken, of wilt u het juist leren? Dat kan. Iedere woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Neem uw eigen naalden en wol mee, u bent van harte welkom.

Kinderbijbelclub

woensdag – Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren, te zingen en te knutselen en om samen met andere kinderen gezellig bij elkaar te zijn?

Kom dan samen met je vrienden naar de kinderbijbelclub! We vinden het heel gezellig als jij ook komt. Op woensdagmiddag in de even weken van 14:30-16:00 uur zijn we in de Binnenhof voor jou. Lijkt het je leuk? Tot gauw! Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

 

Inloop bordspellen op tablet

Vrijdag – De Bordspellenclub Nunspeet komt elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur bij elkaar in het WOC om bordspellen te doen. Zij richten  zich vooral op bordspellen, deck building games en roleplaying games. Geïnteresseerd? Kom gerust kennismaken.

 

Inloop – De Zoete Inval

Vrijdag – Een extra gezellige inloop! Iedereen is hier van harte welkom voor een gezellig samenzijn.  Er is vaak live pianomuziek en u kunt een drankje bestellen waarbij een hapje geserveerd wordt.

 

Inloop – Speel je spel

Zondag – Kom snel, speel het zondagmiddagspel!Natuurlijk kun je altijd een spelletje spelen bij de open inloop, maar als spelletjes doen echt je ding is kom je naar de spelletjesinloop op de zondagmiddag. Het is voor iedereen. Samen monopoly, stratego, rummikub of welk spel je ook maar wilt. We hebben spelletjes staan maar je mag ook je eigen spel meenemen. Wil je een nieuw spel leren? Ook dat is op sommige zondagen mogelijk, kijk in het programma. Meedoen is kosteloos.

 

Optreden De Kelthische keilers

Dinsdag 2 april van 19:30-21:30 uur treden de Kelthische Keilers op in de Binnenhof. Hartelijk welkom!

 

Open zangoefenavond Canto Felice   

Het koor repeteert 1 x per maand zonder dirigent in WOC de Binnenhof. Deze oefenmomenten zijn toegankelijk voor iedereen. Kom gezellig luisteren van 19.30u -ca 21.00 u!

Data:  woensdag 3 april, donderdag 2 mei, dinsdag 28 mei, woensdag 26 juni

 

2e hands kinderkledingmarkt

Zaterdag 6 april van 19:00-21:00 uur kunt u kinderkleding kopen in het WOC. Verkopen is ook mogelijk. Geef u op bij kkmnunspeet@hotmail.com. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar een goed doel. Hartelijk welkom.

 

Marion Mode weer in huis met modeshow en kledingverkoop.

Vrijdag 12 april van 10:00-12:00 uur is Marion Mode in de Binnenhof. Zij verzorgt een modeshow van zomerkleding voor u en zij biedt de kleding te koop aan. Hartelijk welkom!

 

Workshop taarten decoreren met marsepein

Woensdag 17 april van 19:30-21:30 uur kunt u onder begeleiding van mw. Bossenbroek uw eigen taart decoreren met marsepein. Mw. Bossenbroek verziet u van alle benodigdheden. De taart heeft een omvang van 20 cm. €20,- incl. consumptie en wat lekkers bij de koffie. U kunt zich opgeven tot 10 april. Max 20 personen kunnen deelnemen.

 

Presentatie Midwinterhoorns

Dinsdagavond 23 april 19:30-21:30 uur kunt u een presentatie bijwonen van de midwinterhoorns. Maak kennis met de geschiedenis, gebruik, diversiteit en geluid van de midwinterhoorn. 

 

Koningsdag

Zaterdag 27 april van 10:00-14:00uur is het WOC open voor ieder die met ons koningsdag wil vieren. We volgen de koning  tijdens de koffie met lekkere oranjesoes én u kunt deelnemen aanschuiven bij ons 12 uurtje. €4,- koffie-uur. koffie + 12 uurtje €8,50.

 

Optreden van de Heeren van Nunspeet

Dinsdag 7 mei vanaf 19:30 uur kunt u genieten van de zang van de Heeren van Nunspeet.