Gezelligheid en ontspanning heeft iedereen nodig. Bij ons is daar volop gelegenheid voor.

Bingo

dinsdag – Bingo spelen is voor elke leeftijd geschikt. Elke dinsdagmiddag staat bingo op het programma in het WOC. Kosten €3,50 per keer. U kunt zich opgeven bij de informatiebalie van het WOC. Per keer meedoen kan ook. Graag opgeven tot twee dagen van tevoren bij de balie.

Haken en breien

Woensdag – Vind u het leuk om samen met anderen te breien of te haken, of wilt u het juist leren? Dat kan. Iedere woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Neem uw eigen naalden en wol mee, u bent van harte welkom.

Kinderbijbelclub

woensdag – Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren, te zingen en te knutselen en om samen met andere kinderen gezellig bij elkaar te zijn?

Kom dan samen met je vrienden naar de kinderbijbelclub! We vinden het heel gezellig als jij ook komt. Op woensdagmiddag in de even weken van 14:30-16:00 uur zijn we in de Binnenhof voor jou. Lijkt het je leuk? Tot gauw! Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Inloop bordspellen op tablet

Vrijdag – De Bordspellenclub Nunspeet komt elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur bij elkaar in het WOC om bordspellen te doen. Zij richten  zich vooral op bordspellen, deck building games en roleplaying games. Geïnteresseerd? Kom gerust kennismaken.

Inloop – De Zoete Inval

Vrijdag – Een extra gezellige inloop! Iedereen is hier van harte welkom voor een gezellig samenzijn.  Er is vaak live pianomuziek en u kunt een drankje bestellen waarbij een hapje geserveerd wordt.

Inloop – Speel je spel

Zondag – Kom snel, speel het zondagmiddagspel!Natuurlijk kun je altijd een spelletje spelen bij de open inloop, maar als spelletjes doen echt je ding is kom je naar de spelletjesinloop op de zondagmiddag. Het is voor iedereen. Samen monopoly, stratego, rummikub of welk spel je ook maar wilt. We hebben spelletjes staan maar je mag ook je eigen spel meenemen. Wil je een nieuw spel leren? Ook dat is op sommige zondagen mogelijk, kijk in het programma. Meedoen is kosteloos.