ALLE ACTIVITEITEN ZIJN OPGESCHORT TOT NADER BERICHT; ZIE OOK ONZE PAGINA “NIEUWE ACTIVITEITEN”

Gezelligheid en ontspanning heeft iedereen nodig. Bij ons is daar volop gelegenheid voor. Hieronder vindt u de uitgebreide uitleg per dag en activiteit. De activiteiten vinden wekelijks plaats.

Maandag:

Het Sportieve uurtje

Elke maandagmorgen van 10.45 uur tot 11.45 uur.
Bewegen zorgt voor soepele en sterke spieren, er is minder kans op valpartijen. Het verbetert ook het evenwicht én uw gezondheid. Bewustwording van bewegen is minstens zo belangrijk.
Loop gerust eens binnen om vrijblijvend een les mee te doen.
Fysiotherapeut Patrick van der Meijden heeft adviezen gegeven ter verbetering van het sportieve uur. Het is nu nog beter. Kom het zelf ervaren.

Broederschap, mannen onder elkaar                                   

Op maandagmiddag is het WOC open voor mannen. Op een ontspannen manier klussen de mannen aan projecten. Mannen onder elkaar geeft een specifieke sfeer die alleen mannen kunnen creëren. Benieuwd? Hartelijk welkom op maandagmiddag van 13:30-15:30 uur. 

Dinsdag:

Bingo

Bingo spelen is voor elke leeftijd geschikt. 2x per maand staat bingo op het programma in het WOC. Kosten €3,50 per keer. U kunt zich opgeven bij de informatiebalie van het WOC. Graag opgeven tot twee dagen van tevoren bij de balie.

Woensdag:

Mamacafé

Elke even weken op woensdag van 09.30 – 11.00 uur komt het mamacafé samen. Het Mamacafé brengt moeders en zwangeren samen voor ontmoeting, uitwisseling van ervaring en tips. Het is een laagdrempelige manier om elkaar van advies te voorzien. Of je nu (bijna) moeder van een baby bent, of een dreumes, peuter, kleuter, of scholier hebt: je bent, samen met je kind(eren), van harte welkom in het Mamacafé!

Haken en breien

Elke woensdagavond delen buurtbewoners in het WOC dezelfde passie: handwerken. Dit kan op verschillende manieren: borduren, kantklossen, haken, breien. Kom eens kijken! Van 19:00 tot 21:00 uur bent u van harte welkom.

Kinderbijbelclub

Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren, te zingen en te knutselen en om samen met andere kinderen gezellig bij elkaar te zijn?

Kom dan samen met je vrienden naar de kinderbijbelclub! We vinden het heel gezellig als jij ook komt. Op woensdagmiddag in de even weken van 14:30-16:00 uur zijn we in de Binnenhof voor jou. Lijkt het je leuk? Tot gauw! Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Vrijdag:

De Zoete Inval

Een extra gezellige inloop! Iedereen is hier van harte welkom voor een gezellig samenzijn.  Er is af en toe live pianomuziek en u kunt een drankje bestellen waarbij een hapje geserveerd wordt. Tijden: 14:30-16:30 uur.

Inloop bordspellen op tablet

De Bordspellenclub Nunspeet komt elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur bij elkaar in het WOC om bordspellen te doen. Zij richten  zich vooral D&D (Dungeons and Dragons). Geïnteresseerd? Kom gerust kennismaken en/of kijk voor meer informatie op de facebookpagina. 

De eenmalige activiteiten kunt u op de evenementenkalender vinden.