ALLE ACTIVITEITEN ZIJN OPGESCHORT TOT NADER BERICHT; ZIE OOK ONZE PAGINA “NIEUWE ACTIVITEITEN” EN DE NIEUWSPAGINA.

Gezelligheid en ontspanning heeft iedereen nodig. Bij ons is daar volop gelegenheid voor. Hieronder vindt u de uitgebreide uitleg per dag en activiteit. De activiteiten vinden wanneer het weer mogelijk is vanwege corona straks wekelijks plaats. 

Geheugenfitness:

Wanneer: Elke woensdagmorgen vanaf 10:00-11:00 uur

De gratis geheugenfitness is een initiatief van steunpunt Mantelzorg Nunspeet, SWN, Interakt contour en Zorggroep Noordwest Veluwe. Tijdens dit uur activeert u het geheugen d.m.v. het ophalen van herinneringen, en diverse geheugenoefeningen. Het is bedoeld voor mensen die merken dat hun geheugen niet meer zo goed werkt als voorheen. Hiervoor kunnen allerlei redenen zijn. Aanmelden is niet nodig. U kunt geheel vrijblijvend kennismaken met de geheugenfitness.

Mamacafé:

Wanneer: In de oneven weken op woensdag 09:30-11:00 uur

Het Mamacafé brengt moeders en zwangere vrouwen bij elkaar voor ontmoeting en uitwisseling van informatie over opvoeding en avies. Samen met je kind ben je hartelijk welkom bij het mamacafé, ook als je papa, opa of oma bent. Het mamacafé zoekt m.i.v. mei nieuwe moeders die het mamacafé willen aansturen. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van het Mamacafé.

Kinderbijbelclub:

Wanneer: In de oneven weken op woensdag van 14:30=16:00 uur 

Vind je het fijn om naar verhalen te luisteren, te zingen en te knutselen en om samen met andere kinderen gezellig bij elkaar te zijn? Kom dan samen met je vrienden naar onze club! We vinden het heel gezellig wanneer jij ook komt. Opgeven is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden.

Spreekuur Mee Veluwe: 

Wanneer: Elke 2 weken in de even week van 10:00-12:00 uur

MEE biedt hulp voor iedereen met vragen (zelfstandig) wonen of samenleven met iemand met een beperking, leren en werken of bijvoorbeeld over regels en geldzaken? Een consulent van MEE kan ook iemand bijstaan in een gesprek met een gemeente, bij een onderzoek of een aanvraag voor een voorziening of zorg.

Zoete inval:

Wanneer: Elke vrijdag van 14:30-16:30 uur

Zoals u van ons gewend bent wordt er een lekker hapje en drankje geserveerd. U betaalt alleen het drankje. Tot ziens!

Dungeons and Dragonsclub Nunspeet:

Wanneer: Elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur

Vanaf augustus is de D&D groep weer samengekomen op vrijdagavond. Wil je meer weten of ben je nieuwsgierig kom dan gerust eens langs. Heb je vragen, opmerkingen of leuke tips? Kijk eens op onze Facebook https://www.facebook.com/bordspelclubnunspeet/ of neem contact op met bordspellenclubnunspeet@gmail.com 

Handwerkgroep:

Wanneer: Elke woensdagavond 

Tijdens handwerken delen buurtbewoners dezelfde passie: handwerken. Dit kan op diverse manieren: borduren, kantklossen, haken, breien. Je bent van harte welkom! 

Open inloop:

Uiteraard zijn we op maandag, dinsdag, woensdagmorgen, donderdag en vrijdag ook open op de inlooptijden van 10:00-16:00 uur, woensdag van 10:00-12:00 uur. Even een bakje doen na of vóór het boodschappen doen kan nog steeds en u hoeft zich daar niet voor op te geven. Ook op zondagmiddag zijn we er voor u van 14:00-16:30 uur voor een gezellige middag.

Het Sportieve uurtje

Elke maandagmorgen van 10.45 uur tot 11.45 uur.
Bewegen zorgt voor soepele en sterke spieren, er is minder kans op valpartijen. Het verbetert ook het evenwicht én uw gezondheid. Bewustwording van bewegen is minstens zo belangrijk.
Loop gerust eens binnen om vrijblijvend een les mee te doen.
Fysiotherapeut Patrick van der Meijden heeft adviezen gegeven ter verbetering van het sportieve uur. Het is nu nog beter. Kom het zelf ervaren.

Broederschap, mannen onder elkaar                                   

Op maandagmiddag is het WOC open voor mannen. Op een ontspannen manier klussen de mannen aan projecten. Mannen onder elkaar geeft een specifieke sfeer die alleen mannen kunnen creëren. Benieuwd? Hartelijk welkom op maandagmiddag van 13:30-15:30 uur. 

Bingo

Bingo spelen is voor elke leeftijd geschikt. 2x per maand staat bingo op het programma in het WOC. Kosten €3,50 per keer. U kunt zich opgeven bij de informatiebalie van het WOC. Graag opgeven tot twee dagen van tevoren bij de balie.

Inloop bordspellen op tablet

De Bordspellenclub Nunspeet komt elke vrijdagavond vanaf 19:00 uur bij elkaar in het WOC om bordspellen te doen. Zij richten  zich vooral D&D (Dungeons and Dragons). Geïnteresseerd? Kom gerust kennismaken en/of kijk voor meer informatie op de facebookpagina. 

De eenmalige activiteiten kunt u op de evenementenkalender vinden.