ALLE ACTIVITEITEN ZIJN OPGESCHORT TOT NADER BERICHT; ZIE OOK ONZE PAGINA “NIEUWE ACTIVITEITEN”

Geheugenfitness

Elke woensdag van 10:00-11:00 uur kunt in WOC Binnenhof de geheugenfitness volgen.

Tijdens dit uur activeren we het geheugen dm.v. het ophalen van herinneringen rondom een bepaald onderwerp en doen we geheugenoefeningen. De geheugenfitness is bedoeld voor mensen die merken dat het geheugen niet meer werkt zoals men gewend is. Hiervoor kunnen diverse redenen zijn. Tijdens de geheugenfitness kan hier aandacht aan besteed worden.

Het bezoeken van de geheugenfitness is gratis. Mocht u toch een kopje koffie/thee willen drinken kunt u dit bij de balie van het WOC vragen. U hoeft zich voor de geheugenfitness niet op te geven, loop gerust binnen en schuif aan.

De geheugenfitness is een gezamenlijk initiatief van Mantelzorgsteunpunt Nunspeet, Stichting Welzijn Nunspeet, Interakt Contour, Zorggroep Noordwest Veluwe. Voor meer informatie kunt u bellen naar Lenie Draaijer van het steunpunt Mantelzorg Nunspeet: 0341-257242 of naar Judith Lutgerink van Stichting Welzijn Nunspeet: 0341-252020.

Inloop MEE Veluwe

donderdag 10:00-12:00 uur op de even weken.

Voor alle vragen kunt u bij MEE terecht. Op alle gebieden en voor alle leeftijden. Voor uzelf of voor iemand in uw omgeving. Het is fijn als er iemand is die u op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met u kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. En die altijd vanuit uw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning.

U kunt langskomen tijdens het inloopspreekuur van MEE in Wijkontmoetingscentrum De Binnenhof. Gratis en zonder doorverwijzing. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met MEE Veluwe via T 055 526 9200 of E info@meeveluwe.nl

Vragenuurtje

Op donderdag van 11.00 – 12.00 uur kunt u in de oneven weken bij een professional terecht met uw vragen.
Dit kan een vraag zijn over bijvoor-beeld wonen, zorg, financiën, welzijn en/of activiteiten. Wij bieden een luisterend oor, begeleiden waar nodig
en/of denken met u mee.
Soms verwijzen wij u naar de juiste persoon. U kunt met uw vragen in uw eigen buurt terecht, prettig toch? Hartelijk welkom!

 

Ondersteuning van Humanitas

Humanitas is een landelijke organisatie die burgers ondersteund bij thuisadministratie en financiële zaken. Humanitas werkt samen met de Binnenhof t.a.v. de vragen die binnenkomen bij de het centrum.

Mocht u vragen hebben t.a.v. thuisadministratie of financiële zaken kunt u zich melden bij de Binnenhof. Samen met Humanitas kijken we hoe we u kunnen ondersteunen, of u kunt een mail sturen aan Humanitas.