In Nunspeet zijn wij per 15 december 2020 op zoek naar een ambitieuze Coördinator Wijkontmoetingscentra ”WOC” die werkt vanuit de Binnenhof en Veluwse Heuvel, voor gemiddeld 32 uur per week. Je weet op een verbindende wijze vorm en inhoud te geven aan deze mooie en uitdagende functie, passend bij de visie van de WOC’s.

De WOC’s Binnenhof en Veluwse Heuvel zijn gezellige, laagdrempelige ontmoetingsplekken voor burgers van Nunspeet. Als coördinator ben jij in de WOC’s de ‘spin in het web’. Je weet actief de verbinding te leggen tussen bezoekers, vrijwilligers en (welzijns)-organisaties.

De WOC’s stimuleren burgers om samen te werken aan centra die hun naam eer aan doen.  Het zijn plekken waar zij vrijwillig hun talenten kunnen inzetten om een steentje bij te dragen aan de wijk. Waar nodig bied je begeleiding en ondersteuning. Zo worden de wijkontmoetingscentra breed gedragen initiatieven. Samen trek jij het naar een hoger plan en laat je de WOC’s bruisen.

Ben jij een netwerker, enthousiast, verbindend en onderzoekend? Sta je te trappelen om de verdere ontwikkeling van de wijkontmoetingscentra vorm te geven? Vind je samenwerken met andere welzijnspartijen vanzelfsprekend? Zit het vinden van oplossingen in je bloed? Durf je vragen te stellen en is luisteren je tweede natuur? Dan ben je bij ons op je plek! Je werkt op basis van vertrouwen en bent gericht op resultaat en proces vanuit een heldere visie. Je vindt het leuk om samen te werken in verschillende teams met professionals en vrijwilligers.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het verder vormgeven van de wijkontmoetingscentra en je hebt regelmatig contact met de manager welzijn over de voortgang.
 • Je coördineert de dagelijkse gang van zaken rondom de wijkontmoetingscentra.
 • Je zoekt actief contact met wijkbewoners en andere doelgroepen en legt verbinding tussen maatschappelijke, commerciële, gemeentelijke, welzijnsorganisaties en zorgorganisaties binnen de gemeente Nunspeet.
 • Je verzorgt samen met het team welzijn en in samenwerking met de coördinator informele zorg de werving/coördinatie van vrijwilligers en stagiaires.
 • Je werkt samen met professionals en vrijwilligers.
 • Je verspreidt informatie, onder andere het activiteitenprogramma aan de hand van de wensen van de wijkbewoners. Ook gebruik je social media en schrijf je teksten, bijvoorbeeld voor verslagen en nieuwsbrieven. Je moedigt actieve participatie van alle wijkbewoners aan en versterkt de eigen kracht en betrokkenheid van wijkbewoners onderling, met instanties en partners.
 • Je plant, ontwikkelt en organiseert uiteenlopende projecten en activiteiten met de burgers en samenwerkende organisaties. Dit doe je op basis van een breed scala aan interventies en op verschillende niveaus.

Wie ben jij?

Je beschikt over een HBO diploma aansluitend op het vakgebied (bijvoorbeeld SPH) én een goede kennis van de sociale kaart van gemeente Nunspeet. Je bent een sprankelend persoon en communicatief sterk, hebt uitstekende contactuele vaardigheden. Uiteraard ben je empathisch ingesteld, iemand die graag initiatief neemt en vindingrijk is. Daarnaast kan je goed coördineren, en netwerken. Je hebt een goed analytisch vermogen en kan doelgericht werken. Je kunt  verbindend werken en omgaan met tegenstrijdige belangen. Met elkaar werken aan het rendabel maken van de wijkontmoetingscentra, dát is waar je voor gaat!

Wat bieden wij?

Een leuk team waar mensen met elkaar werken om de WOC’s verder vorm te geven

Daarnaast bieden wij jou:

 • Salaris wordt volgens de CAO VVT, de functie is ingedeeld in FWG 45;
 • Contract voor bepaalde tijd tot 31 december 2021.
 • 32 uur gemiddeld per week. Je bent flexibel inzetbaar;
 • Een goede werksfeer en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast?

Reageer dan uiterlijk 23 oktober door op onderstaande button te klikken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jenet Brons “tot en met 15 oktober”, coördinator WOC via 06-51899701. De gesprekken vinden plaats op 27 of 28 oktober 2020

Een assessment behoort tot de mogelijkheden.

Wat je moet weten…

Deze vacature is zowel in- als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom vragen wij voordat je bij ons gaat werken om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).