ALLE ONDERSTAANDE ACTIVITEITEN ZIJN (NOG) OPGESCHORT TOT NADER BERICHT

Wat is er allemaal weer te doen in de Veluwse Heuvel? Laat u informeren over de activiteiten die weer opstarten.

Jeu de Boules

Wanneer: Elke donderdagmiddag van 14:00-15:30 uur

Op de baan buiten wordt elke week het spel Jeu de Boules gespeeld. De groep kan max 8 personen groot zijn.

Fit 55+ vanaf 10 september wordt er weer bewogen in de Veluwse Heuvel

Wanneer: Elke donderdag van 10:00-11:00 uur

Vind u het belangrijk regelmatig te bewegen onder begeleiding? U wordt om 10:00 uur verwacht. Betaling vindt plaats d.m.v. een abonnementskaart van €30,- voor 10 lessen.

Line dansles is weer gestart op 11 september!

Wanneer: Elke vrijdag van 09:30-11:00 uur

Countrydanspasjes leren in een gezellig gezelschap. Dat kan op vrijdag in het WOC. €5,- per les.

Taartjes van Nunspeet

Wanneer: 1x per maand op dinsdagavond

De groep dames komt maandelijks bij elkaar om taarten te bakken voor kinderen die bekend zijn bij de voedselbank. 

Happy Hour

Wanneer: Elke vrijdag 10:00-12:00 uur

Gezellige middag die verzorgd wordt met hapjes en drankje. U betaalt alleen de drankjes.

Kapper aan huis

Wanneer: Elke vrijdag van 13:30-16:30 uur

Ook de kapper is in augustus weer begonnen. U kunt een afspraak maken via 06-40103560. Prijsindicatie: knippen dames/heren €10,-, föhnen en watergolven €15,-

Biljarten

Vrij biljarten kan tijdens de openingstijden, zie kopje: open inloop.  In de ruimte is plaats voor 4-6 spelers tegelijk op de 2 beschikbare tafels.

Open inloop:

Uiteraard zijn we op maandagavond van 19:00-21:30 uur, woensdagmiddag van 14:00-15:30 uur en vrijdagmorgen van 10:00-11:30 uur open voor een bakje koffie. Hier hoeft u zich niet voor op te geven.

Schaken:

Iedere dinsdagmiddag, vanaf 2 december 2020; elke week, uitgezonderd de kerstvakantie.

Wat zit nog in het vat? 

De voorbereidingen zijn gestart voor de schilderslessen, handwerken en de bingoavonden. Samsam zal volgend jaar weer starten. Ook onderzoeken of het kaarten weer toegestaan kan worden en of we op een veilige manier weer met grotere groepen kunnen eten. Zo werken we toe naar ons structurele programma op een veilige en verantwoorde manier.

Alle activiteiten die we starten maken we bekend op onze facebookpagina en onze website. Houd dit goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Wat te doen om veilig samen te zijn?

Om op een veilige manier samen te komen is het voor de activiteiten belangrijk dat u zich opgeeft vooraf met uw naam en telefoonnummer.

Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen en u houdt de looproute aan die in het gebouw staat aangegeven. Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en wanneer u klachten heeft die passen bij het coronavirus heten we u weer graag welkom als de klachten afwezig zijn.

Kunt u ook iets betekenen voor de wijk in de vorm van het organiseren van gezellige avonden of ondersteunt u het team graag om als gastheer/gastvrouw aan de slag te gaan? Neem contact met ons op voor nadere informatie.

Kaartavond

Elke maandagavond vanaf 19.00 uur kunt u kaarten in WOC Veluwse Heuvel. Klaverjassen, bridgen, jokeren en pesten.
Inloop vanaf 18.30 uur. Consumptie is voor eigen rekening.
Tot ziens!

Schilderen

Ook altijd al eens willen schilderen? Elke dinsdagmorgen van 09:30-12:00 uur en woensdagmiddag 13:30-16:00 uur wordt er schilderles gegeven worden door Jan van Kleeff.

Deze les is dan misschien iets voor jou/u! Voor de beginner of degene die de uitdaging aan wil gaan om deze kwaliteit te ontwikkelen.

Opgeven kan via het mailadres van het WOC of bij de balie. Kosten €20,- per maand (ongeacht hoeveel weken) €5,50,- per keer. Incl. materialen en 1 consumptie.