In het wijkontmoetingscentrum kan de buurt elkaar ontmoeten. De activiteiten kunnen daarbij ondersteunen.

Dit programma wordt gevuld met alles wat buurtbewoners aanbieden. De aansturing van de Veluwse Heuvel ondersteunt waar nodig en faciliteert initiatiefnemers. Hebt u ook iets te bieden? Laat het weten.

Hieronder treft u het programma van de maand maart 2019. Zie ook in de inhoudsopgave: Feestweek en laat u informeren over het programma in de feestweek.

Workshop Diamond painting

Dinsdag 12 maart van 14:00-16:00 uur kunt u onder supervisie van Jeniek Visscher uit Ermelo deelnemen aan de workshop Diamond Painting. Met kleine diamantjes plakt u op een voorgedrukt patroon de juiste steentjes waardoor er een prachtig schilderijtje ontstaat. Jeniek verzorgt de materialen die u ook thuis kunt gebruiken om het werkstukje af te maken. Opgeven kan tot 26-02 bij de balie of via de mail. Kosten: €7,50.

Saskia’s eetcafé

In de oneven weken kunt u op woensdag om 17:00 uur terecht bij Saskia’s eetcafé. In maart is dat op woensdag 13 en 27 maart. Saskia verzorgt een uitgebreide broodmaaltijd. Kosten €4,50. Opgeven is noodzakelijk en kan via de mail of bij de balie van het WOC.

We ontmoeten u graag bij Saskia’s eetcafé.

Schilderen

Ook altijd al eens willen schilderen? Deze les is dan iets voor jou/u! Voor de beginner of degene die de uitdaging aan wil gaan om deze kwaliteit te ontwikkelen. Elke dinsdagmiddag van 13:30-16:00 uur kunt u aanschuiven bij de schilderles van Jan van Kleeff.

Opgeven kan via het mailadres van het WOC of bij de balie. Kosten €50,- per maand (ongeacht hoeveel weken) €15,- per keer. Incl. materialen en 1 consumptie.

Pannenkoeken eten op zaterdagmiddag

Op zaterdag 23 maart 12:00 uur kunt u genieten van vers gebakken pannenkoeken. Neem gerust (klein)kinderen mee! Opgeven is noodzakelijk. Max. 25 personen. Geef u snel op, want vol = vol! Kosten:€1,- per pannenkoek. Keus uit kaas, spek, naturel. Kiest u een dubbele (kaas met spek) betaalt u €1,50. Dit alles exclusief drankjes.

Eetclub SAMSAM

Zit u elke dag alleen aan de warme maaltijd? Moet u zich ertoe zetten om elke dag weer een volledige maaltijd voor uzelf te koken en is de magnetron uw grootste vriend? Schuif dan eens aan bij de eetclub SamSam! Deze naam geeft precies aan waar het hierbij om draait: SAMen koken, SAMen eten.

Data: 28 maart. Inloop vanaf 16.00 uur, aan tafel om 18.00 uur. Kosten: €3,- per keer, betalen voorafgaand aan de maaltijd in het WOC. Geeft u zich op tijd op, want Vol=Vol.

Koersballen

Koersbal is vergelijkbaar met het spel Jeu de boules en wordt binnen gespeeld op een mat. Ontdek het spel en neem gerust een medespeler mee.  Elke donderdag van 14:00-15:30 uur. €2,50 p.p. incl. consumpties.

Happy Hour

Elke vrijdagmiddag 14:30-16:30 uur verzorgt Joke Nab, buurtbewoner van WOC Veluwse Heuvel een Happy Hour (borreltijd/borreluur) vanaf vrijdag 11 januari. Zij serveert koffie, thee, bier, wijn, advocaat en sapjes. U kunt 2 alcoholische consumpties per middag nuttigen. Naast de drankjes wordt er ook gezorgd voor hapjes. Alles is aanwezig voor een gezellig uur. Prijzen van de drankjes kunt u contant betalen:
Bier/wijn €1,50 | Advocaat: €1,- | sap 0,75 cent

28 maart: Buurtbingo

Elke laatste woensdagmiddag van de maand van 14.00-15.45uur kan jong en oud meedoen met de buurtbingo en uiteraard zijn er prijzen voor alle leeftijden. Kosten: € 3,- p.p. exclusief consumptie. Doet u/doe jij ook mee? Opgeven is niet nodig.

Hartelijk welkom.

Houd onze flyers in het WOC, de facebookpagina en website in de gaten voor nieuwe activiteiten die nog niet in de folder zijn opgenomen deze maand.