ALLE ACTIVITEITEN ZIJN OPGESCHORT TOT NADER BERICHT; ZIE OOK ONZE PAGINA “NIEUWE ACTIVITEITEN” EN DE NIEUWSPAGINA.

De Wereldtafel

Elke maand organiseert een buurtbewoner met het WOC een bijzondere maaltijd. Op 6 februari zijn we gestart met een Oosterse maaltijd, waarbij u bijvoorbeeld Chinees kon eten. Deze Wereldtafel is nieuw en we vragen buurtbewoners mee te doen met koken. Diverse gerechten willen we in een reeks van 6 maanden bereiden. Te denken aan Syrisch, Turks, Filipijns of Engels. Smaken verschillen, en dus ook de keuken van een ander land. Dit kan verrassend en lekker zijn. Houdt onze facebookpagina en meldingen van RTV Nunspeet in de gaten voor de uitnodiging in de komende maanden. Wilt u meedoen deze maaltijden te organiseren? Neem contact op met de coördinator.

https://www.nldoet.nl/klus/klussen-wijkontmoetingscentrum-binnenhof

Workshop Organizers

Juliët Apperlo van ‘Juuls van huis naar thuis’ en Monique Hendriks van ‘Moondream Professional Organizing’, allebei Professional Organizers en begeleiden mensen die meer structuur, orde en overzicht in tijd en ruimte willen hebben.

“Wij helpen u een huis te creëren waar u blij van wordt. Uw vrije dag wordt ineens een echte vrije dag, in plaats van een inhaaldag. U kunt dus weer doen wat u leuk vindt.”

Aan de hand van het boek van Marie Kondo vertellen wij u hoe u dit kunt bereiken. Aan het eind van de avond bent u in staat om zelf thuis aan de slag te gaan. Wilt u meer weten of aanmelden stuur een e-mail naar info@juulsvanhuisnaarthuis.nl, of neem contact op met 0618544291. De workshop gaat door met min. 4 deelnemers.
 

Kaarten in de Binnenhof

1x per maand kan er in de Binnenhof gekaart worden. De kaartspellen worden naar wens van de aanwezigen gespeeld. Een gezellige avond voor iedereen die het leuk vind om eens te kaarten kan bij de Binnenhof terecht. Vanaf 19:00 uur is het WOC open en 19:30 uur start de kaartavond. Opgeven is niet nodig, u bent van harte welkom!

Jongeren

Er zijn vaak jongeren rondom de Binnenhof die het leuk vinden om bij ons ‘te hangen’, een latte macchiato te drinken of een glas cola. Het WOC kan ze een gezellige avond bieden wanneer dit bemand wordt met mannen die het leuk vinden om een leuke avond te maken voor de jongeren uit de wijk. Houd de facebookpagina en de website in de gaten!

Is het iets voor u? Neem contact op met de coördinator.