1 jarig bestaan WOC Veluwse Heuvel

Op 7 maart 2019 is WOC Veluwse Heuvel officieel geopend in het bijzijn van heel veel betrokkenen. In een geweldige feestweek werd er voor jong en oud een gevarieerd programma aangeboden om kennis te maken met het nieuwe centrum. Op dinsdag 3 maart willen we het eenjarig bestaan van het WOC vieren. Komt u ook? De Keltische Keilers en onze trouwe kok Arno Bosch verzorgen een muzikaal diner. Reserveren kan tot 24 februari, max. 25 personen. Inloop vanaf 17:00 uur en het muzikaal diner start om 17:30 uur. De kosten zijn nog niet bekend, meer informatie volgt t.z.t. middels een flyer. Hartelijk welkom!

Nationale vrouwendag 6 maart 2020

De avond start om 19.00u met een afwisselend programma met o.a. muziek, workshops, een hapjesbuffet en nog veel meer. Het thema is deze keer: Vrijheid. Het doel van de Internationale Vrouwendag in Nunspeet is het verbinden van vrouwen met een verschillende culturele, maatschappelijke en economische achtergrond. 

Op de Internationale Vrouwendag gaat het dan ook om ontmoeting, gezelligheid, ontspanning en informatieverstrekking. 

Vrouwen en meisjes vanaf 14 jaar zijn van harte welkom. Graag enkele hapjes uit het land van herkomst meenemen voor het buffet. Kosten: €2,50 incl. koffie/thee

Toneelgroep TZN

Op 11 maart om 19:30 uur zal de toneelgroep TZN een prachtige voordracht geven met als titel:  BITTER IN DE MOND…………

Frits van Sloten is een pas afgestudeerde arts en wil met een onderzoek de werking van medicijnen aantonen. Hij begint een praktijk waarin hij wat vernieuwing wil aanbrengen en wordt daarbij geholpen door een bijdehante assistente. Hij verbaast zich erover hoe de assistente met spreekwoorden omgaat. Wanneer de patiënten met  verschillende klachten bij hem komen probeert hij ze met een medicijn gerust te stellen. Maar aan het eind moet hij zelf  een bittere pil slikken.

Het  leuke is dat het ter plaatse afspeelt  KOMT DAT ZIEN!!!!!

Er is ruimte voor 40 kijk- en luisteraars. Vanaf 19:00 uur is het WOC open. Vol = vol.

NL DOET: en de wijk doet mee

Tijdens ‘NL doet’ doen burgers eenmalig vrijwilligerswerk bij een plaatselijk organisatie of club. Ook het Koningshuis is elke jaar actief op NL doet. In de Veluwse Heuvel willen we NL doet niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan. Er is altijd wel wat te doen in de wijk én in het centrum.

  1. Ónze wijk zonder afval

Wanneer: Zaterdag 14 maart 09:30-14:00 uur

Waar: WOC Veluwse Heuvel

Wat: Afval prikken in de wijk. Prikt u het meeste afval in kilo’s? De winnaar krijgt een bon van €30,-. Helpt u/jij mee de wijk schoon te maken en te houden?

In samenwerking met de gemeente zorgt iedereen voor een schone wijk. WIJ-K samen.

  • Klussen ín het centrum

Wanneer: Zaterdag 14 maart 09:30-14:00 uur

Waar: WOC Veluwse Heuvel

Wat: Schilderen van de entree en het maken van een mededelingenbord.

Lunch wordt verzorgd voor alle aangemelde prikkers. Opgeven kan tot 10 maart.

Lunch wordt verzorgd voor alle aangemelde prikkers en klussers. Opgeven kan tot 10 maart via https://www.nldoet.nl/klus/onze-wijk-zonder-afval

https://www.nldoet.nl/klus/klussen-wijkontmoetingscentrum-veluwse-heuvel