WOC Nunspeet is open voor ieder die dat nodig heeft  

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen zijn er gelukkig nog mogelijkheden in het WOC. De regering heeft ervoor gekozen om eenzaamheid ook in deze tijd tegen te gaan. Een wijkontmoetingscentrum is een plek waar ontmoetingen plaatsvinden voor degene die dit écht nodig hebben. De ruimte is veilig ingericht op de huidige maatregelen en maakt het mogelijk in kleine groepjes samen te komen.  

In plaats van open inloop op elke werkdag op beide locaties kunt u ons nu bellen zodat we samen kunnen kijken of én wanneer u langs kunt komen voor een kopje koffie. We hanteren namelijk een maximaal aantal per dag in de beschikbare ruimte. 

In WOC Binnenhof blijven we op zondag open voor een gezellige middag, speciaal voor genodigden.  

Het mamacafé, de spelletjesavond op vrijdag en de zoete inval hopen we weer op te starten na 19 januari.  

In WOC Veluwse Heuvel start heeft in kleine groepen de dagbegeleiding weer opgestart. Alle andere activiteiten worden naar verwachting vanaf 19 januari weer opgestart. 

Houdt onze website en facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. We stimuleren u graag om een lichtpuntje te zijn voor een ander door middel van een klein gebaar. Ook op die manier kunt u iets doen ten aanzien van WIJ-kontmoeting.  

Met vriendelijke groet,

Nadia Wentzel

Coördinator WOC Nunspeet

WOC Binnenhof | WOC Veluwse Heuvel