Dat heel veel mensen binnen de gemeente Nunspeet de Voedselhulp een warm hart toedragen, is het afgelopen jaar nog weer eens extra merkbaar geweest. Waar reguliere inzamelingen wat teruglopen en de vraag toeneemt, krijgen we (Voedselhulp Nunspeet) vanuit allerlei hoeken steun. Zo ook vanuit de Wijkontmoetingscentra Binnenhof en Veluwse Heuvel. Deze locaties in de wijk bieden ruimte voor mensen die behoefte hebben aan een gesprek onder het genot van een kopje koffie. Zij bieden hun locatie aan als extra inzamelpunt voor producten.

Al jaren lang zamelen de Nunspeetse kerken maandelijks een product van de maand in. Hiervoor is een rooster opgesteld. Om de gehele Nunspeetse bevolking de gelegenheid te bieden bij de inzameling betrokken te raken, gaan de WOC’s een soortgelijke inzameling organiseren. Vanaf de laatste donderdag van de maand kunt u het product van de maand inleveren bij WOC Binnenhof of WOC Veluwse Heuvel (adressen en openingstijden vindt u onderaan dit bericht). Welk product aan de beurt is, geven we aan in de huis aan huis krant én via RTV Nunspeet.

De eerste inzameling start op donderdag 29 april (t/m woensdag 5 mei), het product van de maand is rijst.

We zijn de WOC’s erg dankbaar dat zij ons en onze klanten steunen. Ook danken we u alvast hartelijk voor uw bijdrage. Mocht u vragen hebben over deze inzameling, neemt u dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0642274735 of via mail info@voedselhulpnunspeet.nl

Als het door omstandigheden moeilijk wordt om de wekelijkse boodschappen te doen, neemt u dan ook contact op. We helpen u heel erg graag.

 

Inlevermomenten:

Maandag t/m vrijdag

10:00 – 11:30 uur

14:00 – 16:00 uur

 

Wijkontmoetingscentrum Binnenhof

Colijnstraat 78,

8072 AW Nunspeet

 

Wijkontmoetingscentrum Veluwse Heuvel

De Veluwse Heuvel 1,

8071 GM Nunspeet